Февруарски форум за 2016-та година

   Изпълнителният форум се провежда за 18-ти път през 2016 г. и е по време на конференцията за подписи на лидери на най-добрите фирми за обработка на пластмаси. Форумът ще предостави разговор на високо равнище на практическите умения и стратегии, необходими за управление на производствени операции, независимо дали големи, малки или средни. 


   Запознайте се с други, вземащи решения в бизнеса с пластмаси и може да научите за нови подходи в бизнеса - дали в изпълнителните служби или на други места, така че да може да се помогне на компаниите да просперират и да растат. 2016 Executive форум ще се насочи към операции в различни направления  на бизнеса и критичните въпроси, такива от производствен характер и на работното място в челните редици на успешната бизнес практика.


   Получаваме конкурентно предимство, като се учим от лидерите на ток и следващото поколение на индустрията и получаваме средствата за успешно управление, които подкрепят целите си за ръст. Тазгодишното събитие ще включва среща на бивши лауреати на "Plastics News Processor" на годината, празнуващи 20 години за възлагане с презентации и панели от лидерите на тези престижни компании.
Повторно свързване с лидери от индустрията, за посрещането на основни новатори и да бъдат вдъхновени от някои от най-острите умове в пластмасовата индустрия е целта на Изпълнителната форум и  на конференцията, която обединява много от топ вземащите решения в индустрията.